Sale Kits Test Maggrav Contact

Would you like to make

your own MaGrav system?


Maybe we can help you!

Möchten Sie eine eigene

Mag-grav Anlage?


Vielleicht können wir Ihnen helfen!

Vabimo vas da se pridružite k izvajanju experimenta, ki ga organiziramo v društvu Modri Planet:Kdo lahko sodeluje?


Vsak, ki je pripravljen testirati Mag-grav vsaj 12 mesecev in ki lahko zagotovi mesečne podatke o porabi električne energije – tudi za 12 mesecev nazaj. Podrobnejši opis najdete v excel tabeli.Kako deluje?


Vsak udeleženec bo zapisal podatke o porabi električne energije za zadnjih 12 mesecev v excel tabelo. Nato bo vsak mesec beležil mesečno porabo.

Nato bomo primerjali porabo glede na isti mesec preteklega leta in porabo celotnega leta s preteklim letom. Grafično bomo spremljali tudi gibanje tekoče porabe. Hkrati bomo primerjali, katere variante Mag-grav naprav so bolj uspešne.Kako lahko dobim MaGrav napravo ?
Želimo meriti porabo električne energije, ko je priključena Mag-grav naprava. Na čim večjem številu vzorcev. V različnih okoliščinah. Tako želimo pridobiti verodostojne statistične podatke.

Testirajmo Mag-grav!

Na vrh strani

Domov

Kako pričeti?


Pošljemo vam tabelo, ki jo izpolnite in pošljete na mail: planet@dva.si. Navodila za izpolnjevanje so v tabeli.Kaj je cilj in namen testiranja?


S široko zastavljenim experimentom želimo v praksi dokazati, da je možno z Magrav napravo bistveno zmanjšati porabo električne energije


GDPR                        Contact

Piškotki - izjava o varovanju osebnih podatkov

Za 5 d.o.o., Zg. Duplek 8č, 2241 Sp. Duplek

Piskotki Contact #GDPR